Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Nakjibokum 낙지볶음 - geroerbakte zeer pittige inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nakjibokum 낙지볶음
geroerbakte zeer pittige inktvis

Ingrediënten:
450 gr octopus, anders inktvis
1 sjalot
2 bosuitjes
1/4 wortel
2 rode of groene lomboks
 
Ingrediënten marinade:
4 shiitake paddenstoelen
2 1/2 eetl gochujang (rode peper pasta)
2 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl kecap
2 eetl sesamolie
1 eetl sesamzaad
11 teentjes knoflook
 
Bereiding:
Snijd de paddenstoelen in stukken en hak de knoflook fijn. Snij de sjalot in plakjes en de bosui in stukjes. Snijd de lomboks in ringen. Maak de octopus schoon en snijd deze in stukjes van 5 cm.
Meng de ingrediënten voor de marinade samen met de octopus en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit en pan en voeg de octopus met de marinade toe en bak deze voor 5 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en bak het geheel nog 3 minuten totdat alles gaar is geworden.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261747