logo

Recente Reacties

Nakjibokum 낙지볶음
geroerbakte zeer pittige inktvis

Ingrediënten:
450 gr octopus, anders inktvis
1 sjalot
2 bosuitjes
1/4 wortel
2 rode of groene lomboks
 
Ingrediënten marinade:
4 shiitake paddenstoelen
2 1/2 eetl gochujang (rode peper pasta)
2 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl kecap
2 eetl sesamolie
1 eetl sesamzaad
11 teentjes knoflook
 
Bereiding:
Snijd de paddenstoelen in stukken en hak de knoflook fijn. Snij de sjalot in plakjes en de bosui in stukjes. Snijd de lomboks in ringen. Maak de octopus schoon en snijd deze in stukjes van 5 cm.
Meng de ingrediënten voor de marinade samen met de octopus en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit en pan en voeg de octopus met de marinade toe en bak deze voor 5 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en bak het geheel nog 3 minuten totdat alles gaar is geworden.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 187 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986808