zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Koa Powd Tod - Maiskoekjes
- Tjolo-Tjolo - gebakken vis in een pittige ketjapsaus
- Filipijnse nasi goreng
- Kou Shui Ji - 口水鸡 - gestoofde kip in een kruidige en pittige saus
- Sambal Goreng Daging
- Kodok saos mentega - Kikkerbilletjes in botersaus
- Dadar Telur Bumbu Kelapa - gekruide omelet met kokos
- Babi ketjap
- Daging Kentang Masak Kecap - rundvlees met aardappel in kecapsaus
- Ayam Kari Jawa - javaanse kip kerrie
Nakjibokum 낙지볶음 - geroerbakte zeer pittige inktvis


Nakjibokum 낙지볶음
geroerbakte zeer pittige inktvis
Ingrediënten:
450 gr octopus, anders inktvis
1 sjalot
2 bosuitjes
1/4 wortel
2 rode of groene lomboks
Ingrediënten marinade:
4 shiitake paddenstoelen
2 1/2 eetl gochujang (rode peper pasta)
2 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl kecap
2 eetl sesamolie
1 eetl sesamzaad
11 teentjes knoflook
Bereiding:
Snijd de paddenstoelen in stukken en hak de knoflook fijn. Snij de sjalot in plakjes en de bosui in stukjes. Snijd de lomboks in ringen. Maak de octopus schoon en snijd deze in stukjes van 5 cm.
Meng de ingrediënten voor de marinade samen met de octopus en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit en pan en voeg de octopus met de marinade toe en bak deze voor 5 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en bak het geheel nog 3 minuten totdat alles gaar is geworden.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.