banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Nakjibokum 낙지볶음 - geroerbakte zeer pittige inktvis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nakjibokum 낙지볶음
geroerbakte zeer pittige inktvis

Ingrediënten:
450 gr octopus, anders inktvis
1 sjalot
2 bosuitjes
1/4 wortel
2 rode of groene lomboks
 
Ingrediënten marinade:
4 shiitake paddenstoelen
2 1/2 eetl gochujang (rode peper pasta)
2 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl kecap
2 eetl sesamolie
1 eetl sesamzaad
11 teentjes knoflook
 
Bereiding:
Snijd de paddenstoelen in stukken en hak de knoflook fijn. Snij de sjalot in plakjes en de bosui in stukjes. Snijd de lomboks in ringen. Maak de octopus schoon en snijd deze in stukjes van 5 cm.
Meng de ingrediënten voor de marinade samen met de octopus en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit en pan en voeg de octopus met de marinade toe en bak deze voor 5 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en bak het geheel nog 3 minuten totdat alles gaar is geworden.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40324590