1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal ulek makassar kacang
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
6 rawits
3 kleine halfrijpe tomaten
1/2 theel petis udang
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
1 eetl ketjap manis
3 eetl olie
zout naar smaak
2 eetl vliespindas

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook, de rawits en de tomaten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de rawits en de tomaten voor 3 minuten. Meng het mengsel met de petis, de palmsuiker, de ketjap en het zout en wrijf of maal dit fijn tot een pasta. Hak de pinda's fijn en meng dit door de pasta.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263320