Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
6 rawits
3 kleine halfrijpe tomaten
1/2 theel petis udang
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
1 eetl ketjap manis
3 eetl olie
zout naar smaak
2 eetl vliespindas
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook, de rawits en de tomaten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de rawits en de tomaten voor 3 minuten. Meng het mengsel met de petis, de palmsuiker, de ketjap en het zout en wrijf of maal dit fijn tot een pasta. Hak de pinda's fijn en meng dit door de pasta.
ingrediënten:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
6 rawits
3 kleine halfrijpe tomaten
1/2 theel petis udang
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
1 eetl ketjap manis
3 eetl olie
zout naar smaak
2 eetl vliespindas
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook, de rawits en de tomaten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de rawits en de tomaten voor 3 minuten. Meng het mengsel met de petis, de palmsuiker, de ketjap en het zout en wrijf of maal dit fijn tot een pasta. Hak de pinda's fijn en meng dit door de pasta.