Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Sambal ulek makassar kacang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal ulek makassar kacang
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
6 rawits
3 kleine halfrijpe tomaten
1/2 theel petis udang
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
1 eetl ketjap manis
3 eetl olie
zout naar smaak
2 eetl vliespindas

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook, de rawits en de tomaten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de rawits en de tomaten voor 3 minuten. Meng het mengsel met de petis, de palmsuiker, de ketjap en het zout en wrijf of maal dit fijn tot een pasta. Hak de pinda's fijn en meng dit door de pasta.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 251 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420837