1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambel Penyetan Matang
gebakken sambal met sesam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
9 rode lomboks
5 rode rawits
3 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 tomaat
1 theel trasi
1/2 theel sesamzaad, geroosterd
1/4 theel palmsuiker
1/4 theel zout
1 theel limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de rawits en de tomaat grof. Verhit een pan en bak deze zacht. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten fijn tot een pasta.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263320