logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Malbi Ayam
gestoofde kip in een romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
1 1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
200 ml kokosmelk
2 eetl asemwater
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 cm laos
1/2 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kip in 12 stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh en de salam voor 5 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de kokosmelk, het zout en de kecap toevoegen en stoof de kip gaar. Roer het asemwater erdoor en stoof nog 1 minuut.

Add comment

Submit

who is online

We have 67 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160445