Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Malbi Ayam - gestoofde kip in een romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Malbi Ayam
gestoofde kip in een romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
1 1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
200 ml kokosmelk
2 eetl asemwater
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 cm laos
1/2 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kip in 12 stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh en de salam voor 5 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de kokosmelk, het zout en de kecap toevoegen en stoof de kip gaar. Roer het asemwater erdoor en stoof nog 1 minuut.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018564