zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Frikadel Bloemkool - bloemkool koekjes
- Musawaroh - gestoofde kippenlevertjes en maagjes
- Tod Man Pla - Thaise viskoekjes
- Aeb Goong Fawy - geroosterde garnalen
- Biefstuksalade 3
- Nasi Gurih Ayam Jamur - rijst met kip en paddenstoelen
- Khiaw Waan Nuea - groene sambal met rundvlees
- Mee Grob - Thaise mihoen goreng
- Gung Pad Pong Karee - kerrie eieren met garnalen
- kari Telor
Gamja jorim - aardappel gerecht (banchan)


Gamja jorim
aardappel gerecht (banchan)
ingrediënten:
3 aardappelen
3 sjalotjes
1 eetl olie
2 teentjes knoflook
125 ml water
2 eetl soja saus
1 eetl honing
1 eetl sesam olie
1 theel sesam zaad
bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes en spoel deze af. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes grof. Verhit in een pan de olie en bak de aardappel stukjes. Voeg de knoflook en de sjalotjes toe en bak deze meer voor 3 minuten. Voeg dan het water, de soja saus en de honing en bak het zachtjes voor 10 minuten totdat het vocht is verdampt en de aardappelen gaar zijn.Schep dan de sesam olie erdoor en bespenkel het met de sesam zaad en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.