Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Gamja jorim - aardappel gerecht (banchan)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gamja jorim
aardappel gerecht (banchan)

ingrediënten:
3 aardappelen
3 sjalotjes
1 eetl olie
2 teentjes knoflook
125 ml water
2 eetl soja saus
1 eetl honing
1 eetl sesam olie
1 theel sesam zaad
 
bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes en spoel deze af. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes grof. Verhit in een pan de olie en bak de aardappel stukjes. Voeg de knoflook en de sjalotjes toe en bak deze meer voor 3 minuten. Voeg dan het water, de soja saus en de honing en bak het zachtjes voor 10 minuten totdat het vocht is verdampt en de aardappelen gaar zijn.Schep dan de sesam olie erdoor en bespenkel het met de sesam zaad en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920657