Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pad mee korat ped - Bami Korat wijze

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 

Pad mee korat ped
Bami Korat wijze


Ingrediënten:
1/2 pak brede rijstmie
4 teentjes knoflook
4 eetl palmsuiker
500 gr kipfilet/varkensfilet
3 eetl kecap manis
5 rode lomboks
4 eetl vissaus
225 ml water
200 gr taugé
1 paksoy
olie

bereiding:
Week de mie voor 15 minuten in water. Snijd de knoflook fijn en wrijf of maal de lomboks fijn tot een pasta. Snijd het vlees in dunne reepjes/plakjes. Snijd de paksoy in stukjes.
Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg de palmsuiker toe en roer dit totdat de suiker is opgelost. Dan de lomboks, de kecap, de vissaus en het water toevoegen. Vervolgens het vlees en dit gaar laten worden.
Giet de mie af en laat dit uitlekken. Voeg dit toe bij het vlees en bak dit totdat vrijwel het vocht is opgenomen. Dan de taugé en de paksoy toevoegen en bak dit beetgaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 274 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261607