banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Pad mee korat ped - Bami Korat wijze

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Pad mee korat ped
Bami Korat wijze


Ingrediënten:
1/2 pak brede rijstmie
4 teentjes knoflook
4 eetl palmsuiker
500 gr kipfilet/varkensfilet
3 eetl kecap manis
5 rode lomboks
4 eetl vissaus
225 ml water
200 gr taugé
1 paksoy
olie

bereiding:
Week de mie voor 15 minuten in water. Snijd de knoflook fijn en wrijf of maal de lomboks fijn tot een pasta. Snijd het vlees in dunne reepjes/plakjes. Snijd de paksoy in stukjes.
Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg de palmsuiker toe en roer dit totdat de suiker is opgelost. Dan de lomboks, de kecap, de vissaus en het water toevoegen. Vervolgens het vlees en dit gaar laten worden.
Giet de mie af en laat dit uitlekken. Voeg dit toe bij het vlees en bak dit totdat vrijwel het vocht is opgenomen. Dan de taugé en de paksoy toevoegen en bak dit beetgaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40097804