1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 2 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
1 Comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sponscake
luchtige cake
recept is gelijk aan Sponge Cake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
125 gr. bloem
6 eierdooiers
125 gr. gesmolten boter
125 gr. suiker
1 theel vanille-extract
heet water

Cara membuat:
bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren tesamen met de dooiers en de suiker in een kom. Zet de kom in een steelpan met heet water bevat. Zorg ervoor dat deze kom de bodem van de pan niet raakt. Temper het vuur en zorg ervoor dat het water niet kookt.
Klop dit mengsel voortdurend totdat het warm is geworden. Als het warm genoeg geworden is (dit is als er langzaam 1 druppel van een lepel afvalt), dan het mengsel verder kloppen totdat het in volume is toegenomen (gebruik een mixer) Dan de bloem, de boter en het vanilleextract toevoegen en dit er voorzichtig doorheen kloppen.
Vet een springvorm in met boter en bedek de bodem met bakpapier. Doe vervolgens het beslag in de springvorm en bak dit af in de reeds voorverwamrde oven voor ongeveer 25 tot 30 min. of dat je ziet dat de cake lichtbruin gebakken is en aan de rand van de springvorm is ingekrompen. Haal dan de cake uit de oven en verwijder de cake uit de springvorm. Laat afkoelen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 189 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35870176