banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon 1 Comment
Sponscake - luchtige cake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sponscake
luchtige cake
recept is gelijk aan Sponge Cake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
125 gr. bloem
6 eierdooiers
125 gr. gesmolten boter
125 gr. suiker
1 theel vanille-extract
heet water

Cara membuat:
bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren tesamen met de dooiers en de suiker in een kom. Zet de kom in een steelpan met heet water bevat. Zorg ervoor dat deze kom de bodem van de pan niet raakt. Temper het vuur en zorg ervoor dat het water niet kookt.
Klop dit mengsel voortdurend totdat het warm is geworden. Als het warm genoeg geworden is (dit is als er langzaam 1 druppel van een lepel afvalt), dan het mengsel verder kloppen totdat het in volume is toegenomen (gebruik een mixer) Dan de bloem, de boter en het vanilleextract toevoegen en dit er voorzichtig doorheen kloppen.
Vet een springvorm in met boter en bedek de bodem met bakpapier. Doe vervolgens het beslag in de springvorm en bak dit af in de reeds voorverwamrde oven voor ongeveer 25 tot 30 min. of dat je ziet dat de cake lichtbruin gebakken is en aan de rand van de springvorm is ingekrompen. Haal dan de cake uit de oven en verwijder de cake uit de springvorm. Laat afkoelen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38047314