banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon 1 Comment
Sponscake - luchtige cake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sponscake
luchtige cake
recept is gelijk aan Sponge Cake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
125 gr. bloem
6 eierdooiers
125 gr. gesmolten boter
125 gr. suiker
1 theel vanille-extract
heet water

Cara membuat:
bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren tesamen met de dooiers en de suiker in een kom. Zet de kom in een steelpan met heet water bevat. Zorg ervoor dat deze kom de bodem van de pan niet raakt. Temper het vuur en zorg ervoor dat het water niet kookt.
Klop dit mengsel voortdurend totdat het warm is geworden. Als het warm genoeg geworden is (dit is als er langzaam 1 druppel van een lepel afvalt), dan het mengsel verder kloppen totdat het in volume is toegenomen (gebruik een mixer) Dan de bloem, de boter en het vanilleextract toevoegen en dit er voorzichtig doorheen kloppen.
Vet een springvorm in met boter en bedek de bodem met bakpapier. Doe vervolgens het beslag in de springvorm en bak dit af in de reeds voorverwamrde oven voor ongeveer 25 tot 30 min. of dat je ziet dat de cake lichtbruin gebakken is en aan de rand van de springvorm is ingekrompen. Haal dan de cake uit de oven en verwijder de cake uit de springvorm. Laat afkoelen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39804265