Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sop Selam Krokot - groente-runder soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sop Selam Krokot
groente-runder soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 sjalotten
1 prei
5 cm gember (jahe/djahé)
2 eetl kecap manis
1 limoen (sap)
200 gr postelijn
500 ml runderbouillon (zie recept)
200 gr rundvlees
3 kruidnagels

Taburan:

garnering
1 bosje selderij

Cara membuat;
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotten en de prei fijn. Rasp de gember. Snijd de slederij fijn. Verhit in een pan de bouillon en voeg het vlees, de kruidnagels en de gember toe. Kook het zachtjes afgesloten voor 60 minuten totdat het vlees gaar is. Voeg dan de prei, de sjalotten, de kecap en de postelijn toe en kook dit nog zachtjes voor 3 minuten. Meng de limoensap erdoor. Schep de soep in kommen er besprenkel het met de selderij en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 192 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030094