Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Bebek Asam Pedas - Eend in een pittige zurige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Bebek Asam Pedas
Eend in een pittige zurige saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
800 gr eend
3 theel asam
3 cm kunyit
2 eetl kecap inggres (Worcestershire saus)
300 ml water
½ theel zout
2 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
5 gedroogde lomboks
5 teentjes knoflook
8 sjalotjes
1 cm jahe

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de eend in 4 stukken. Wrijf de kunyit fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de bumbu voor 3 minuten. Voeg de eend toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de kunyit en de kecap toevoegen gevolgd door het water en de asam en laat het zachtjes 60 minuten sudderen totdat het vlees gaar is geworden. Serveer

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42436917