1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bebek Asam Pedas
Eend in een pittige zurige saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
800 gr eend
3 theel asam
3 cm kunyit
2 eetl kecap inggres (Worcestershire saus)
300 ml water
½ theel zout
2 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
5 gedroogde lomboks
5 teentjes knoflook
8 sjalotjes
1 cm jahe

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de eend in 4 stukken. Wrijf de kunyit fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de bumbu voor 3 minuten. Voeg de eend toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de kunyit en de kecap toevoegen gevolgd door het water en de asam en laat het zachtjes 60 minuten sudderen totdat het vlees gaar is geworden. Serveer

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35083531