Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Yaam Yai - salade van gemengde groente

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yaam Yai
salade van gemengde groente
Ingrediënten:
1/2 komkommer
1 tomaat
1 papaya
2 lente-uitjes
75 gr gekookte varkenslever
75 gr gekookte varkenslappen
125 gr gepelde garnalen

ingrediënten saus:
25 gr pinda's
2 rode lomboks
75 ml limoensap
50 ml vissaus (nam pla)
1 theel suiker

garnering:
slablaadjes
1 ei in partjes gesneden

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de komkommer, de papaya en de tomaten in plakjes en de lente-uitjes grof. Meng alles door elkaar. Snijd de lomboks fijn en meng de ingrediënten voor de saus door elkaar en roer totdat de suiker is opgelost. Giet de saus over de groenten en meng alles goed door elkaar. Leg de salade op de slablaadjes en garneer deze met het ei.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239658