Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Singgang Ayam - pittig marineerde gestoofde en geroosterde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Singgang Ayam
pittig marineerde gestoofde en geroosterde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
750 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
6 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
2 serai/sereh/citroengras
1 asam kandis

Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm lengkuas/laos
2 cm jahe
2 cm kunyit
1/2 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip doormidden maar niet door. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de kip in met de bumbu en laat dit afgesloten tenminste 60 minuten marineren.
Schep de kip in een pan samen met de jeruk purut, het kunyit blad, de serai en de asam kandis. Voeg dan de kokosmelk toe en kook op laag vuur totdat de olie is vrijgekomen.
Bak of rooster de kip dan boven een houtskoolvuurtje bruin en besprenkel deze regelmatig met de marinade/saus. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41186318