Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Mu Yang Takrai - spare ribs met citroengras

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Yang Takrai
spare ribs met citroengras

Ingrediënten:
500 gr spare ribs

ingrediënten marinade:
10 eetl palmsuiker
10 eetl nam pla (vissaus)
10 eetl kecap manis
5 sereh / citroengras
4 sjalotten
12 teentjes knoflook
5 eetl kokosmelk
3 eel sesam olie
1 eetl szechuan peper
5 eetl whiskey

Bereiding:
Snijd de sereh, de knoflook en de sjalotten zeer fijn. Meng de ingrediënten voor de marinade, zonder de kokosmelk, door elkaar. Verhit dit mengsel in een wok en laat dit inkoken. Meng dan de kokosmelk erdoor en marineer het vlees hiermee voor tenminste 3 uur. Haal dan het vlees uit de marinade en laat het uitlekken. Rooster vervolgens het vlees gaar boven een houtskoolvuurtje. Verhit daarna de marinade voor tenmiste 3 minuten en serveer deze bij het vlees als dipsaus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264718