Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Mu Yang Takrai - spare ribs met citroengras

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Yang Takrai
spare ribs met citroengras

Ingrediënten:
500 gr spare ribs

ingrediënten marinade:
10 eetl palmsuiker
10 eetl nam pla (vissaus)
10 eetl kecap manis
5 sereh / citroengras
4 sjalotten
12 teentjes knoflook
5 eetl kokosmelk
3 eel sesam olie
1 eetl szechuan peper
5 eetl whiskey

Bereiding:
Snijd de sereh, de knoflook en de sjalotten zeer fijn. Meng de ingrediënten voor de marinade, zonder de kokosmelk, door elkaar. Verhit dit mengsel in een wok en laat dit inkoken. Meng dan de kokosmelk erdoor en marineer het vlees hiermee voor tenminste 3 uur. Haal dan het vlees uit de marinade en laat het uitlekken. Rooster vervolgens het vlees gaar boven een houtskoolvuurtje. Verhit daarna de marinade voor tenmiste 3 minuten en serveer deze bij het vlees als dipsaus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022565