1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Taliwang 2
Geroosterde kip
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1500 gr kip
olie
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 eetl. gula jawa (palmsuiker)
1 eetl. limoensap
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
9 gedroogde rode rawits
5 kemirinootjes
3 kruidnagels
5 lange pepers (tabia bun, of anders zwarte peper)
1 eetl. trasi bakar
10 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 gerookte rode lomboks
7 rawits
3 cm kencur

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de palmsuiker, het zout, het limoensap en de kokosmelk. Snijd de kip open en sruk deze plat en wrijf het in met olie en zout. Daarna de kip tenminste 45 minuten marineren met de boemboe/kokosmelk. Schep de kip uit de marinade en laat de marinade 10 minuten zachtjes sudderen. Rooster vervolgens de kip boven een houtkoolvuurtje goudbruin en gaar maar bestrijkt de kip tijdens het roosteren regelmatig met de marinade.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34796672