gepocheerde rode ponen in rode saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kleine rode ponen
9 rode uien
5 groene rawits
1 tomaat
2 eetl limoensap
400 ml water
2 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
3 cm laos
1 serehstengel
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de uien en de rawits zeer fijn en pureer de tomaat. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de uien en de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat, het water, de rawits en het limoensap toe. Dan de ponen toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat deze gaar zijn. Leg de ponen op een schaal en giet de saus erover en serveer.
ingrediënten:
5 kleine rode ponen
9 rode uien
5 groene rawits
1 tomaat
2 eetl limoensap
400 ml water
2 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
3 cm laos
1 serehstengel
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de uien en de rawits zeer fijn en pureer de tomaat. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de uien en de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat, het water, de rawits en het limoensap toe. Dan de ponen toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat deze gaar zijn. Leg de ponen op een schaal en giet de saus erover en serveer.