Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Tumis Ikan Merah - gepocheerde rode ponen in rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Ikan Merah
gepocheerde rode ponen in rode saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kleine rode ponen
9 rode uien
5 groene rawits
1 tomaat
2 eetl limoensap
400 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm laos
1 serehstengel
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de uien en de rawits zeer fijn en pureer de tomaat. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de uien en de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat, het water, de rawits en het limoensap toe. Dan de ponen toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat deze gaar zijn. Leg de ponen op een schaal en giet de saus erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 253 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936479