banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Tempe Kucai - gebakken tempe met bieslook
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Tempe Kucai
gebakken tempe met bieslook

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm laos
2 salam blaadjes
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel plamsuiker
1/2 theel peper
3 stengels kucai/Chinese bieslook
50 ml water
1 eetl olie
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tempe goudbruin en zet apart. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in schuine stukjes. Rasp de laos. Snijd de kucai in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg de tempe toe en meng. Dan de kecap, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en roer totdat het vocht vrijwel verdampt is. Schep de bieslook erdoor en serveer. 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669269