1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Seruit Lampung
vissalade uit Lampung

Bahana-bahan:
ingrediënten:
500 gr tonijn
1 limoen (sap)
1/2 theel zout
4 teentjes knoflook
1 mangga kweni / kwini
1 tomaat
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
75 ml heet water
 
Haluskan:
bumbu:
1 theel trassi
6 sjalotjes
4 rode lomboks
 
Cara membuat:
Bereiding:
Hak de knoflook grof en marineer hiermee samen met het zout en het limoensap de vis en laat dit 15 minuten staan. Snijd de kwini en de tomaat julliene. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Rooster de vis boven een houtskool vuurtje langzaam gaar en versnipper de vis. Meng de kwini met de tomaat en de vis. Meng dan de bumbu en het water erdoor gevolgd door het zout en de palmsuiker. Meng alles goed door elkaar en serveer.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415384