vissalade
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 makreel van 750 gr
zout naar smaak
1 tomaat
3 takjes citroenbasilicum
Haluskan:
boemboe:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
6 rawits
1 theel, trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis aan beide zijden voorzichtig in en wrijf de vis in met het zout. Snijd de tomaat in plkajes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de vis vervolgens boven een houtskoolvuurtje in 10 minuten gaar. Haal het visvlees van de graat en meng dit met de boemboe, het zout, de tomaat en de basilicumblaadjes.
ingrediënten:
1 makreel van 750 gr
zout naar smaak
1 tomaat
3 takjes citroenbasilicum
Haluskan:
boemboe:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
6 rawits
1 theel, trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis aan beide zijden voorzichtig in en wrijf de vis in met het zout. Snijd de tomaat in plkajes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de vis vervolgens boven een houtskoolvuurtje in 10 minuten gaar. Haal het visvlees van de graat en meng dit met de boemboe, het zout, de tomaat en de basilicumblaadjes.