1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kerrie Ayam Jawa
kip kerrie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 theel Javaanse kerriepoeder
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
300 ml kippebouillon (zie recept)
1/2 theel peper
zout naar smaak
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
4 cm laos
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 theel trassi
4 rode lomboks
5 kemirienoten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip rondom bruin en schep deze daarna uit de wok/wadjan. Fruit de boemboe in de olie voor 3 minuten samen met de kerrie. Dan de bouillon en de kokosmelk toevoegen en stoof de kip verder gaar in de massa. Meng het zout en peper als laatste erdoor.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34255414