1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Marengeh
dronken stukjes kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
200 gr champignons
450 ml witte wijn
600 ml kippebouillon (zie recept)
400 gr. rijstemeel
2 theel gula jawa (palmsuiker)
100 ml water
zout naar smaak
8 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 rode rawits
4 tomaten

cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken en de champignons in plakjes. Meng het meel met het water tot een dikke pap en meng hierdoor het zout en de kip.
Verhit in een wok/wadjan de helft van de olie en bak hierin de stukken kip goudbruin en laat deze uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de rest van de olie en fruit hierin de boemboe en de champignons voor 3 minuten en voeg daarna de bouillon, de wijn, de palmsuiker en de kip toe en laat alles 60 minuten zachtjes sudderen totdat de kip gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34255414