banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kaeng Khiao Wan Kai - Kip in groene curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kaeng Khiao Wan Kai
Kip in groene curry
Ingrediënten:
250 gr kipfilet
2,5 eetl groene currypasta (zie recept)
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 Thaise aubergines (wit en rond)
15 Thaise basilicum blaadjes
2 rode lomboks
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl suiker
2 eetl olie
1 citroenblad

Bereiding:
Snijd de kip in dunne reepjes evenals het citroenblad. Snijd de aubergines in vieren, ontpit de lomboks en snijd deze schuin in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de pasta en voeg dan langzaam de helft van kokosmelk toe en roer totdat het kookt. Vervolgens de kip en het citroenblad toevoegen en het zachtjes laten stoven totdat de kip gaar is. Dan de aubergines en de kokosmelk toevoegen en als het geheel kookt de suiker en de nam pla toevoegen. Vervolgens 8 basilicumblaadjes en de helft van de peper toevoegen en doorroeren. Vervolgens server met een garnering van de overige basilicumblaadjes en de peper.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 282 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40691039