1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kaeng Khiao Wan Kai
Kip in groene curry
Ingrediënten:
250 gr kipfilet
2,5 eetl groene currypasta (zie recept)
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 Thaise aubergines (wit en rond)
15 Thaise basilicum blaadjes
2 rode lomboks
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl suiker
2 eetl olie
1 citroenblad

Bereiding:
Snijd de kip in dunne reepjes evenals het citroenblad. Snijd de aubergines in vieren, ontpit de lomboks en snijd deze schuin in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de pasta en voeg dan langzaam de helft van kokosmelk toe en roer totdat het kookt. Vervolgens de kip en het citroenblad toevoegen en het zachtjes laten stoven totdat de kip gaar is. Dan de aubergines en de kokosmelk toevoegen en als het geheel kookt de suiker en de nam pla toevoegen. Vervolgens 8 basilicumblaadjes en de helft van de peper toevoegen en doorroeren. Vervolgens server met een garnering van de overige basilicumblaadjes en de peper.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992767