Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 27 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Kaeng Hung Ley Muo
curry met varkensvlees

Ingrediënten:
500 gr varkensvlees
2 eetl nam pla (vissaus)
1 eetl palmsuiker
2 eetl kecap manis
2 theel asem + 5 eetl water
400 ml water
6 cm gember
7 ingemaakte teentjes knoflook (pickled)
4 eetl olie

Ingrediënten curry pasta:
2 sjalotten
1 theel zout
2 serehstengels
7 teentjes knoflook
1 eetl trassi
3 rode lomboks

Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de pasta fijn. Snijd de gember in dunne reepjes en hak de knoflook fijn. Meng de asem met het water. Snijd het vlees in stukjes. Meng het vlees met de curry en de kecap en laat dit 20 minuten intrekken. Verhit in een wok de olie en bak het vlees voor 3 minuten. Voeg dan het het water toe en laat dit zachtjes 5 minuten sudderen. Dan de gember, de vissaus, de suiker en het asemwater toevoegen en dit nog 15 minuten laten sudderen.
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42579064