omelet met krab
Bahan-bahan:
ingrediënten
100 gr garnalen of krab
2 eieren
zout, peper
1 eetl gehakte selderij
olie
Voor de saus:
200 ml bouillon
3 eetl tomatenketchup
peper, zout
125 gr doperwten
1 eetl gula jawa
1 eetl ketjap
maizena
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het visvlees fijn. Klop vervolgens de eieren los en meng het zout, de peper en de selderij er doorheen. Laat olie in de pan heet worden en laat hierin de helft van het visvlees even bakken. Giet er vervolgens de helft van het eimengsel voorzichtig op en laat het geheel zachtjes bakken. Verwerk de andere helft van de ingrediënten op dezelfde manier tot een omelet. Sla de beide omeletten dubbel en houd ze op een schaal warm.
Breng voor de saus de bouillon aan de kook met de tomatenketchup, de peper, het zout en de gula jawa. Bind dit vocht mmet aangemaakt maïzena tot sausdikte. Laat de erwtjes goed uitlekken en roer deze door de saus. Maak de gevormde saus op smaak met ketjap en giet vervolgens de saus over de omeletten.
ingrediënten
100 gr garnalen of krab
2 eieren
zout, peper
1 eetl gehakte selderij
olie
Voor de saus:
200 ml bouillon
3 eetl tomatenketchup
peper, zout
125 gr doperwten
1 eetl gula jawa
1 eetl ketjap
maizena
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het visvlees fijn. Klop vervolgens de eieren los en meng het zout, de peper en de selderij er doorheen. Laat olie in de pan heet worden en laat hierin de helft van het visvlees even bakken. Giet er vervolgens de helft van het eimengsel voorzichtig op en laat het geheel zachtjes bakken. Verwerk de andere helft van de ingrediënten op dezelfde manier tot een omelet. Sla de beide omeletten dubbel en houd ze op een schaal warm.
Breng voor de saus de bouillon aan de kook met de tomatenketchup, de peper, het zout en de gula jawa. Bind dit vocht mmet aangemaakt maïzena tot sausdikte. Laat de erwtjes goed uitlekken en roer deze door de saus. Maak de gevormde saus op smaak met ketjap en giet vervolgens de saus over de omeletten.