logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Foo yong hay
omelet met krab
Bahan-bahan:
ingrediënten
100 gr garnalen of krab
2 eieren
zout, peper
1 eetl gehakte selderij
olie

Voor de saus:
200 ml bouillon
3 eetl tomatenketchup
peper, zout
125 gr doperwten
1 eetl gula jawa
1 eetl ketjap
maizena

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het visvlees fijn. Klop vervolgens de eieren los en meng het zout, de peper en de selderij er doorheen. Laat olie in de pan heet worden en laat hierin de helft van het visvlees even bakken. Giet er vervolgens de helft van het eimengsel voorzichtig op en laat het geheel zachtjes bakken. Verwerk de andere helft van de ingrediënten op dezelfde manier tot een omelet. Sla de beide omeletten dubbel en houd ze op een schaal warm.
Breng voor de saus de bouillon aan de kook met de tomatenketchup, de peper, het zout en de gula jawa. Bind dit vocht mmet aangemaakt maïzena tot sausdikte. Laat de erwtjes goed uitlekken en roer deze door de saus. Maak de gevormde saus op smaak met ketjap en giet vervolgens de saus over de omeletten.

Add comment

Submit

who is online

We have 99 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180379