banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Foo yong hay - omelet met krab

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Foo yong hay
omelet met krab
Bahan-bahan:
ingrediënten
100 gr garnalen of krab
2 eieren
zout, peper
1 eetl gehakte selderij
olie

Voor de saus:
200 ml bouillon
3 eetl tomatenketchup
peper, zout
125 gr doperwten
1 eetl gula jawa
1 eetl ketjap
maizena

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het visvlees fijn. Klop vervolgens de eieren los en meng het zout, de peper en de selderij er doorheen. Laat olie in de pan heet worden en laat hierin de helft van het visvlees even bakken. Giet er vervolgens de helft van het eimengsel voorzichtig op en laat het geheel zachtjes bakken. Verwerk de andere helft van de ingrediënten op dezelfde manier tot een omelet. Sla de beide omeletten dubbel en houd ze op een schaal warm.
Breng voor de saus de bouillon aan de kook met de tomatenketchup, de peper, het zout en de gula jawa. Bind dit vocht mmet aangemaakt maïzena tot sausdikte. Laat de erwtjes goed uitlekken en roer deze door de saus. Maak de gevormde saus op smaak met ketjap en giet vervolgens de saus over de omeletten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39065019