Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Acar Artisjok - Atjar van Artisjokharten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Artisjok
Atjar van Artisjokharten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 eetl. olie
1 salamblad
2 uien
300 ml azijn
3 teentjes knoflook
2 eetl. suiker
1 cm gember (jahe/djahé)
200 gr. artisjokharten.
1 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de gember en de kunyit fijn. Snijd de uien en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien, de knoflook en de gember voor 3 minuten. Voeg dan de kunyit, de salam, de suiker en de azijn toe en laat dit zachtjes koken totdat de suiker is opgelost. Leg de artisjokken een een pot en giet het mengsel erover en laat het afkoelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 28 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068676