Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Acar Artisjok - Atjar van Artisjokharten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Artisjok
Atjar van Artisjokharten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 eetl. olie
1 salamblad
2 uien
300 ml azijn
3 teentjes knoflook
2 eetl. suiker
1 cm gember (jahe/djahé)
200 gr. artisjokharten.
1 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de gember en de kunyit fijn. Snijd de uien en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien, de knoflook en de gember voor 3 minuten. Voeg dan de kunyit, de salam, de suiker en de azijn toe en laat dit zachtjes koken totdat de suiker is opgelost. Leg de artisjokken een een pot en giet het mengsel erover en laat het afkoelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420577