Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Acar Artisjok - Atjar van Artisjokharten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Artisjok
Atjar van Artisjokharten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 eetl. olie
1 salamblad
2 uien
300 ml azijn
3 teentjes knoflook
2 eetl. suiker
1 cm gember (jahe/djahé)
200 gr. artisjokharten.
1 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de gember en de kunyit fijn. Snijd de uien en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien, de knoflook en de gember voor 3 minuten. Voeg dan de kunyit, de salam, de suiker en de azijn toe en laat dit zachtjes koken totdat de suiker is opgelost. Leg de artisjokken een een pot en giet het mengsel erover en laat het afkoelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41910869