Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Acar batang kangkung - Atjar van steeltjes van waterspinazie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar batang kangkung
Atjar van steeltjes van waterspinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bosje water/moerasspinazie (kangkung)
4 sjalotjes
3 rode lomboks
3 eetl. witte azijn
1 eetl. suiker
zout

Cara Membuat:
bereiding:
Haal de blaadjes van de steeltjes en sijd de steeltje in stukken. Snijd de sjalotten en de ontpitte lomboks in dunne reepjes. Meng alle ingrediënten door elkaar in een pan en verwarm dit alles voor 5 minuten
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934918