Zoeken
Laatst gelezen
- Daging Kecap Bawang Putih - rundvlees in een kecap-knoflooksaus
- Kerrie daging - rundvlees met kerrie
- Sayur bening - Sajoer van Indische spinazie en maïs
- Kecapsaus 5
- Rendang sapi - Rundvlees in kokosmelksaus
- Yang Rou Chuan’r - 羊肉串儿 - sate van lamsvlees
- Sambal goreng hati ayam - gebakken kippenlevertjes
- Gulai Bebek - gestoofde eend in kruidige saus
- Ayam paniki - een wat hete kip
- Telor bumbu bali
Recente Reacties
Cucur
1 week agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
1 week agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 weeks agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 weeks agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
4 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...