Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Bawal Panggang Bumbu Taoco - vis gebakken in een kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bawal Panggang Bumbu Taoco
vis gebakken in een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 schelvissen (750 gr)
2 theel asam jawa + 100ml water
2 rode tomaten
2 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
2 cm jahe
2 cm lengkuas/laos
3 eetl taoco
150 ml kokosmelk (van 1/4 kokosnoot)
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vissen goed schoon en verwijder ook de kieuwen. Wrijf de vissen in met het asamwater en laat dit 15 minuten intrekken. spoel daarna goed af. Snijd de tomaten in blokjes en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de tomaat, de serai, de jahe en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de taoco toe en meng goed en breng aan de kook.
Leg de vissen in een schaal/bak samen met de kokosmelk en de gekruide bumbu en bak de vissen in de oven of boven een houtskoolvuurtje in 30 minuten gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 268 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435769