Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Babi Bali - varkensvlees op Balinese wijze

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi Bali
varkensvlees op Balinese wijze

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
1 ui
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 theel ketumbar
3 cm kunyit
1 theel zout
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ketumbar en de kunyit fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukken en de lombok grof. Snijd de ui en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de ui, de knoflook, de lombok, de ketumbar en de kunyit voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit 5 mnuten. Vervolgens de santen en het zout toevoegen en het zachtjes afgesloten laten sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915519