Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam Cocok - gebakken gestoofde kip in een pikante saus

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Cocok
gebakken gestoofde kip in een pikante saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl.olie
zout naar smaak
1/2 eetl. asem
2 jeruk purutblaadjes
300 ml dunne kokosmelk (santen cair)

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 theel.trassi
2 cm kencur
4 cm laos
1 eetl.ketumbar
1/2 eetl. jintan
1/2 theel. peper

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in grove stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip rondom bruin. Schep uit de wok/wadjan en laat uitlekken. Fruit in dezelfde olie de boemboe samen met de sereh voor 3 minuten. Voeg vervolgens het zout, de asem, de jerut purutblaadjes en de kokosmelk toe en laat dit mengsel aan de kook komen. Vervolgens de kip weer toevoegen en de kip in 40 minuten zachtjes gaar stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42427097