1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sateh Ayam 2
saté van kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr kipfilet
satéstokjes
2 eetl olie

bahan-bahan marinade:
ingrediënten:
5 teentjes knoflook
5 eetl. ketjap manis

bahan-bahan saus:
ingrediënten:
10 rode sjalotten
2 eetl. olie
2 teentje knoflook
4 rawits
25 g gebakken pinda's
1 theel, trasi bakar
zout naar smaak
3 eetl. kecap manis
1 citroen (sap)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinade fijn tot een sausje. Snijd het vlees in kleine stukjes en meng dit door de marinade. Laat dit minimaal 1 uur staan. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster het vlees bruin en gaar in 5 minuten. Snijd de sjalotten in dunnen plakjes. Wrijf of maal de overige ingrediënten voor de saus fijn tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en frituur de sjalotten goudbruin. Meng de boemboe met de ketjap en het citroensap. Serveer de saté met de saus en bestrooi dit met de gebakken sjalotten.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34994758