banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh Ayam Banjar
kipsate met een pittige kecap-tomaten saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kipfilet
2 eetl kecap manis
3 eetl olie
sate prikkers
 
bumbu marinade:
ingrediënten:
5 rode lomboks
3 rawits
5 teentjes knoflook
1 theel trassi petis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
10 tomaten
 
Cara membuat:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een gladde saus. Snijd de kip in stukjes. Voeg de kip toe samen met de olie en de kecap toe aan de marinade en laat dit tenminste 2 uur intrekken.
Rijg het vlees aan de satestokjes en rooster dit langzaam boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar. Verhit in een pan de marinade en serveer deze bij de sate.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36341356