1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh Ayam Banjar
kipsate met een pittige kecap-tomaten saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kipfilet
2 eetl kecap manis
3 eetl olie
sate prikkers
 
bumbu marinade:
ingrediënten:
5 rode lomboks
3 rawits
5 teentjes knoflook
1 theel trassi petis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
10 tomaten
 
Cara membuat:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een gladde saus. Snijd de kip in stukjes. Voeg de kip toe samen met de olie en de kecap toe aan de marinade en laat dit tenminste 2 uur intrekken.
Rijg het vlees aan de satestokjes en rooster dit langzaam boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar. Verhit in een pan de marinade en serveer deze bij de sate.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34516154