Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sateh Ayam Banjar - kipsate met een pittige kecap-tomaten saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sateh Ayam Banjar
kipsate met een pittige kecap-tomaten saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kipfilet
2 eetl kecap manis
3 eetl olie
sate prikkers
 
bumbu marinade:
ingrediënten:
5 rode lomboks
3 rawits
5 teentjes knoflook
1 theel trassi petis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
10 tomaten
 
Cara membuat:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een gladde saus. Snijd de kip in stukjes. Voeg de kip toe samen met de olie en de kecap toe aan de marinade en laat dit tenminste 2 uur intrekken.
Rijg het vlees aan de satestokjes en rooster dit langzaam boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar. Verhit in een pan de marinade en serveer deze bij de sate.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 295 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018962