Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Wadji Djagung

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Wadji Djagung

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. maismeel,
8 gr vanille suiker,
150 gr. suiker,
2-3 pandan blad.
1000 ml dunne kokosmelk (santen cair)

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de ingrediënten en breng het aan de kook. Laat het zachtjes stoven totdat er een dikke maar nog vloeibare pap is gevormd. Haal de panden eruit en giet het mengsel in een niet al te hoge ronde springvorm. Laat het geheel afkoelen en snijd het dan in ruitjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233582