sambal van lobaks/rettich
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 lobaks of 1 rettich
3 sjalotten
3 rode lomboks
3 theel palmsuiker (gula jawa)
1 theel zout
4 eetl azijn
Cara membuat:
breiding:
Maak de lobaks schoon en snid deze in dunne plakjes. Snijd de sjalotten en de lomboks fijn en meng dit met de suiker, het zout en de azijn. Meng dit mengsel met de lobaks en laat dit een tenminste 2 uur intrekken.
ingrediënten:
6 lobaks of 1 rettich
3 sjalotten
3 rode lomboks
3 theel palmsuiker (gula jawa)
1 theel zout
4 eetl azijn
Cara membuat:
breiding:
Maak de lobaks schoon en snid deze in dunne plakjes. Snijd de sjalotten en de lomboks fijn en meng dit met de suiker, het zout en de azijn. Meng dit mengsel met de lobaks en laat dit een tenminste 2 uur intrekken.