Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Lobak Sambal Cuka - sambal van lobaks/rettich

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lobak Sambal Cuka
sambal van lobaks/rettich
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 lobaks of 1 rettich
3 sjalotten
3 rode lomboks
3 theel palmsuiker (gula jawa)
1 theel zout
4 eetl azijn

Cara membuat:
breiding:
Maak de lobaks schoon en snid deze in dunne plakjes. Snijd de sjalotten en de lomboks fijn en meng dit met de suiker, het zout en de azijn. Meng dit mengsel met de lobaks en laat dit een tenminste 2 uur intrekken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018475