Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Kwee Nogosari - gestoomde bananen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kwee Nogosari
gestoomde bananen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. kleefrijstmeel
1/2 theel zout
550 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 pakje vanillesuiker
50 gr. rietsuiker
paar druppels citroensap
5 bananen

Cara membuat:
Bereiding:
Halveer de bananen en snijd deze in twee stukken. Meng het meel met de suikers, het zout, het citroensap en de kokosmelk tot een homogeen papje. Giet de helft van het papje in een kom. Leg daarboven de bananen en giet de rest van het papje erover. Stoom de bananen daarna in 30 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906830