banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Taukwa Tauco - gele tahu in zoute soja pasta
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Taukwa Tauco
gele tahu in zoute soja pasta

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 blokken taukwa (gele tahu/tofu)
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 theel tauco
250 gr garnalen
2 eetl arachide olie
5 eetl water
1 eetl kecap asin
1 takje selderij
1 lente ui

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokes en de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Hak de selderij, de lentui en de garnalen fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de tauco toe en bak dit nog 1 minuut. Dan de garnalen toevoegen en deze gaar bakken. Vervolgens de tahu toevoegen en bak dit. Vervolgens het water en de kecap toevoegen en bak het geheel droog. Vervolgens de selderij en de lenteui er doorheen mengen en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 227 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38389339