Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Taukwa Tauco - gele tahu in zoute soja pasta

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Taukwa Tauco
gele tahu in zoute soja pasta

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 blokken taukwa (gele tahu/tofu)
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 theel tauco
250 gr garnalen
2 eetl arachide olie
5 eetl water
1 eetl kecap asin
1 takje selderij
1 lente ui

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokes en de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Hak de selderij, de lentui en de garnalen fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de tauco toe en bak dit nog 1 minuut. Dan de garnalen toevoegen en deze gaar bakken. Vervolgens de tahu toevoegen en bak dit. Vervolgens het water en de kecap toevoegen en bak het geheel droog. Vervolgens de selderij en de lenteui er doorheen mengen en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936676