banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Taukwa Tauco - gele tahu in zoute soja pasta
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Taukwa Tauco
gele tahu in zoute soja pasta

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 blokken taukwa (gele tahu/tofu)
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 theel tauco
250 gr garnalen
2 eetl arachide olie
5 eetl water
1 eetl kecap asin
1 takje selderij
1 lente ui

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokes en de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Hak de selderij, de lentui en de garnalen fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de tauco toe en bak dit nog 1 minuut. Dan de garnalen toevoegen en deze gaar bakken. Vervolgens de tahu toevoegen en bak dit. Vervolgens het water en de kecap toevoegen en bak het geheel droog. Vervolgens de selderij en de lenteui er doorheen mengen en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580483