Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Winko Babat

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Winko Babat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
210 gr. gemalen kokos
1 zakje vanillesuiker
210 gr. kleefrijstmeel
2 eieren
210 gr. suiker
zout
water

Bahan-bahan:
ingrediënten:
Meng in een kom het meel met de kokos en de beide suikers goed door elkaar. Voeg dan de eieren en zout naar smaak toe. Meng wat lauw water door het mengsel totdat er een zacht en glad beslag vormt. Laat dit beslag 1 uur staan. Schenk het beslag daarna uit op bakpapier in een oven op 175gr. Bak het in 15 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925744