Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tom yam poh taek - vissoep met zeevruchten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tom yam poh taek
vissoep met zeevruchten
Ingrediënten:
125 gr Victoriabaars
5 groene mosselen
5 tijgergarnalen
100 gr inktvis
2 blaadjes citroenblad (bai ma kroed)
1 serehstengel, gekneusd
3 cm laos
4 sjalotten,
6 rode rawit
4 eetl citroensap
10 citroenbasilicum blaadjes (bai kaprow )
4 eetl vissaus (nam pla)
500 ml water

Bereiding:
Pel de garnalen en verwijder het zwarte darmkanaal. Snijd de baars en de intkvis in stukjes. Halveer de sjalotten en snijd de rawits fijn. Rasp de laos. Kook het water en voeg daar de sereh, de laos, de sjalotten, de rawits en het citroenblad aan toe en laat dit 5 minuten koken. Dan de vis, de garnalen, de intkvis en de baars aan toevoegen en dit nog 10 minuten laten koken. Vervolgens de citroensap en de vissaus aan toe voegen met de basilicumblaadjes. Serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025219