Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tom yam poh taek - vissoep met zeevruchten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tom yam poh taek
vissoep met zeevruchten
Ingrediënten:
125 gr Victoriabaars
5 groene mosselen
5 tijgergarnalen
100 gr inktvis
2 blaadjes citroenblad (bai ma kroed)
1 serehstengel, gekneusd
3 cm laos
4 sjalotten,
6 rode rawit
4 eetl citroensap
10 citroenbasilicum blaadjes (bai kaprow )
4 eetl vissaus (nam pla)
500 ml water

Bereiding:
Pel de garnalen en verwijder het zwarte darmkanaal. Snijd de baars en de intkvis in stukjes. Halveer de sjalotten en snijd de rawits fijn. Rasp de laos. Kook het water en voeg daar de sereh, de laos, de sjalotten, de rawits en het citroenblad aan toe en laat dit 5 minuten koken. Dan de vis, de garnalen, de intkvis en de baars aan toevoegen en dit nog 10 minuten laten koken. Vervolgens de citroensap en de vissaus aan toe voegen met de basilicumblaadjes. Serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264746