banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Tumis Tomat Hijau
kip in een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel zout
1 limoen, sap
1/2 ui
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 groente tomanten
1 eetl kecap manis
2 theel worchestersaus
1/2 theel zout
1/4 theel palmsuiker
150 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken. Snijd de knoflook en de ui in dunne plakjes. Snijd de tomaten in stukjes.
Wrijf de kip in met het zout en het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht. Voeg dan de kip toe en meng goed.
Vervolgens de kecap, de worchestersaus, het water en de palmsuiker toevoegen en meng goed. voeg dan het water toe en kook het zachtjes verder gaar.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36335843