Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Tumis Tomat Hijau - kip in een kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Tumis Tomat Hijau
kip in een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel zout
1 limoen, sap
1/2 ui
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 groente tomanten
1 eetl kecap manis
2 theel worchestersaus
1/2 theel zout
1/4 theel palmsuiker
150 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken. Snijd de knoflook en de ui in dunne plakjes. Snijd de tomaten in stukjes.
Wrijf de kip in met het zout en het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht. Voeg dan de kip toe en meng goed.
Vervolgens de kecap, de worchestersaus, het water en de palmsuiker toevoegen en meng goed. voeg dan het water toe en kook het zachtjes verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909703