Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Tumis Tomat Hijau - kip in een kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Tumis Tomat Hijau
kip in een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel zout
1 limoen, sap
1/2 ui
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 groente tomanten
1 eetl kecap manis
2 theel worchestersaus
1/2 theel zout
1/4 theel palmsuiker
150 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken. Snijd de knoflook en de ui in dunne plakjes. Snijd de tomaten in stukjes.
Wrijf de kip in met het zout en het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht. Voeg dan de kip toe en meng goed.
Vervolgens de kecap, de worchestersaus, het water en de palmsuiker toevoegen en meng goed. voeg dan het water toe en kook het zachtjes verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018801