banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Ayam Tumis Tomat Hijau - kip in een kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Tumis Tomat Hijau
kip in een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel zout
1 limoen, sap
1/2 ui
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 groente tomanten
1 eetl kecap manis
2 theel worchestersaus
1/2 theel zout
1/4 theel palmsuiker
150 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken. Snijd de knoflook en de ui in dunne plakjes. Snijd de tomaten in stukjes.
Wrijf de kip in met het zout en het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht. Voeg dan de kip toe en meng goed.
Vervolgens de kecap, de worchestersaus, het water en de palmsuiker toevoegen en meng goed. voeg dan het water toe en kook het zachtjes verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39966715