Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ayam Tumis Weijen - roerbak van kip met sesamzaad
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Tumis Weijen
roerbak van kip met sesamzaad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kipfilet
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 eetl kecap manis
1 theel sesamolie
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel peper
200 ml water
2 eetl olie

Taburan:
garnering:
1 theel sesam zaad

Cara mebuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 2x2 cm evenals de lomboks. Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten en schep uit de pan. Voeg de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de kecap en het water toevoegen en kook de kip verder gaar. Vervolgens de lomboks/knoflook, de sesamolie, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng alles goed. Strooi het sesamzaad erover en serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 179 gasten en één lid online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080934