1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Tumis Weijen
roerbak van kip met sesamzaad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kipfilet
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 eetl kecap manis
1 theel sesamolie
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel peper
200 ml water
2 eetl olie

Taburan:
garnering:
1 theel sesam zaad

Cara mebuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 2x2 cm evenals de lomboks. Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten en schep uit de pan. Voeg de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de kecap en het water toevoegen en kook de kip verder gaar. Vervolgens de lomboks/knoflook, de sesamolie, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng alles goed. Strooi het sesamzaad erover en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36084026