banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ayam Tumis Weijen - roerbak van kip met sesamzaad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Tumis Weijen
roerbak van kip met sesamzaad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kipfilet
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 eetl kecap manis
1 theel sesamolie
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel peper
200 ml water
2 eetl olie

Taburan:
garnering:
1 theel sesam zaad

Cara mebuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 2x2 cm evenals de lomboks. Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten en schep uit de pan. Voeg de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de kecap en het water toevoegen en kook de kip verder gaar. Vervolgens de lomboks/knoflook, de sesamolie, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng alles goed. Strooi het sesamzaad erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37906319