banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Nasi Bakar Bandeng Pedas - pittig geroosterde rijst met vis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi Bakar Bandeng Pedas
pittig geroosterde rijst met vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 ikan bandeng / rode poon
7 takjes kemangi
5 rode rawits
50 ml water
2 eetl olie
5 bananen blad
biteng

Bahan nasi:
ingrediënten nasi:
300 gr rijst
1 salam blad
1 sereh/citroengras
1 theel zout
500 ml kokosmelk

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
6 rode lomboks
4 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en hak deze grof in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met het zout, de salam en de sereh en breng het al roerend tot aan het kookpunt. Voeg dan de rijst toe en roer totdat alles goed gemengd en geabsorbeerd is. Stoom de rijst daarna in 40 minuten gaar.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het water toe en meng. Vervolgens de vis toevoegen en meng alles goed.
Verdeel de rijst en het vismengsel in 5 porties. Leg op elk bananen blad een portie vismengsel, daarop een rawits en kemangi en daarop de rijst. Vouw het bananenblad dicht als een pakketje en zet het vast met de biteng.
Rooster de pakketjes boven een houtskoolvuurtje in 10 minuten gaar en totdat de geur vrijkomt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668374