Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Rendang nangka - gekruide nangka

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rendang nangka
gekruide nangka
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr nangka
1 serehstengel, gekneusd
950 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 jeruk purutblaadjes
1 kunyit blad
3 asam kandis,
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinootjes,
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks
14 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
4 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de nangka in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit de kokosmelk in een wok/wadjan en meng daarin de boemboe en de overige ingrediënten. Stoof dit alles totdat de olie vrijkomt. Voeg dan de nangka toe en stoof dit nog 1 uur. De saus moet dik en donker zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936676