in kokosmelk gestoofde paddenstoelen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr sperziebonen
100 gr champignons
100 gr wortel
100 gr bloemkool
100 gr oesterzwammen
1000 ml dunne kokosmelk (cair)
1 suikermais
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1/2 theel peper
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes, de wortel in blokjes en de bloemkool in roosjes. Snijd de mails van de kolf. Halveer de champignons en snijd de oesterzwammen in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en breng aan de kook. Dan de boontjes, de mais, de wortel, de bloemkool, de champignons, de oesterzwammen, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Kook het geheel daarna gaar en serveer.