1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bebek bali
balinese eend
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
4 eetl olie
300 ml water
1 serehstengel, gekneusd
1 salam blaadje
2 jeruk purut blaadjes
zout

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks (spaanse pepers)
1/2 theel trassie
2,5 cm laos
1 theel koenjit
8 kemirienoten
3 eetl ketjap manis

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in stukken en wrijf deze in met zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de stukken halgaar. Wrijf of maal vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Voeg vervolgens de boemboe met de sereh, de salam, de jerut purut toe en bak nog 3 minuten verder. Dan het water en de ketjap toevoegen en het vlees verder gaar stoven.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905