Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bebek bali - balinese eend
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Bebek bali
balinese eend
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
4 eetl olie
300 ml water
1 serehstengel, gekneusd
1 salam blaadje
2 jeruk purut blaadjes
zout

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks (spaanse pepers)
1/2 theel trassie
2,5 cm laos
1 theel koenjit
8 kemirienoten
3 eetl ketjap manis

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in stukken en wrijf deze in met zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de stukken halgaar. Wrijf of maal vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Voeg vervolgens de boemboe met de sereh, de salam, de jerut purut toe en bak nog 3 minuten verder. Dan het water en de ketjap toevoegen en het vlees verder gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920721