banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Dendeng Hati - lever
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dendeng Hati
lever
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 serehstengel,
2 salamblaadjes,
2 theel. asem,
versgemalen peper,
zout,
1 theel. ketoembar,
500 gr. varkenslever,
1 theel. djintan,
5 eetl. olie.
100 ml water

Haluskan:
boemboe:
7 sjalotten
3 teentjes knoflook,
2 kemiries,
1/2 theel. trassi,
3 cm laos,

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Kneus de sereh. Verhit de helft van de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de boemboe en de sereh. Voeg dan de salamblaadjes, de asem, het zout en peper naar smaak en het water. Laat dit even koken en voeg de lever toe. Laat dit verder koken totdat de lever gaar is. Snijd dan de lever in plakjes en bak de plakjes bruin in een wok/wadjan in de andere helft van de olie
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40073234