Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Lemper
gevulde kleefrijst rolletjes
Bahan-bahan:
ingrediënten
250 gr ketan
400 ml water
1/2 cm kokoscremé (santen)
zout naar smaak
2 eetl olie
bananenbladeren

Bahan-bahan vulling:
ingrediënten
6 rode uien
5 teentjes knoflook
3/4 theel ketumbar
1/4 theel jinten
1/2 theel kunyit (kurkuma)
4 kemiries
1/4 theel laos
2 el olie
200 gr gehakt
peper en zout
2 eetl water met 1/4 cm kokoscremé (santen)
1 serehstengel, gekneusd

Cara membuat:
bereiding:
Kook de ketan met het water en voeg dan het zout en de kokoscremé toe. Omroeren en zachtjes gaar laten worden. Schep de ketan uit de pan en spreid het uit in een schaal om het goed te laten afkoelen.

Wrijf of maal de uien, de knoflook, de kemiries, de ketumbar, de jinten, de kunyit, de laos fijn tot een boemboe (pasta) Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 1 minuut. voeg dan het vlees toe met peper en zout en bak het vlees rul. Dan het water en de kokoscremé met de sereh toevoegen en dit mengsel door bakken totdat het vocht is verdampt.

Plak de vulling in de ketan en vorm hier rolletjes van. Wikkel de rolletjes in de bananenbladeren en stoom de rolletjes in 15 minuten gaar.

who is online

We hebben 234 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573657