Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Laksa met krab

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Laksa met krab
mihun gerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr.laksa of soe-oen
2 eetl.olie
9 rode sjalotten in dunne ringen gesneden
5 geperste teentjes knoflook
2 stengels citroengras in zeer dunne ringen gesneden
1 rode paprika,in reepjes gesneden
1 blik krab goed uitgelekt
2 eetl.vissaus
2 eetl.limoensap
2 theel. gula jawa (palmsuiker)
3 lente-uitjes,in dunne reepjes en schuin gesneden.

Cara membuat:
bereiding:
Leg de laksa in kokend water en wacht totdat het zacht is geworden. Giet af en knip de laksa in stukjes. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de sereh voo 3 minuten, Voeg dan het limoensap, de gula jawa en de paprika toe en bak dit nog 1 minuut. De laksa er doorheen scheppen en nog 1 minuut meebakken. Dan de krab, de vissaus er doorheen scheppen en nog 1 minuut meebakken. Bestrooi het gerecht met lente-uitjes en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108222