banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Laksa met krab

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Laksa met krab
mihun gerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr.laksa of soe-oen
2 eetl.olie
9 rode sjalotten in dunne ringen gesneden
5 geperste teentjes knoflook
2 stengels citroengras in zeer dunne ringen gesneden
1 rode paprika,in reepjes gesneden
1 blik krab goed uitgelekt
2 eetl.vissaus
2 eetl.limoensap
2 theel. gula jawa (palmsuiker)
3 lente-uitjes,in dunne reepjes en schuin gesneden.

Cara membuat:
bereiding:
Leg de laksa in kokend water en wacht totdat het zacht is geworden. Giet af en knip de laksa in stukjes. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de sereh voo 3 minuten, Voeg dan het limoensap, de gula jawa en de paprika toe en bak dit nog 1 minuut. De laksa er doorheen scheppen en nog 1 minuut meebakken. Dan de krab, de vissaus er doorheen scheppen en nog 1 minuut meebakken. Bestrooi het gerecht met lente-uitjes en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 197 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580243