logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Es cream jeruk kelap muda

Bahan-bahan:
ingrediënten:
125 ml melk
125 ml water
200 gr poedersuiker
250 ml sinaasappelsap
1 eierdooier
125 ml slagroom
100 gr gerapste kokos
orange essence
zout

Cara membuat:
bereiding:
Meng het water, de sinaasappelsap, de poedersuiker en zout naar smaak door elkaar en laat dit zachtjes koken. Voeg dan de opgeklopte eierdooier toe met de orange essence en goed roeren. Laat het vervolgens afkoelen en meng de slagroom en de kokos erdoor. Goed koud en laten opstijven in de koelkast

Add comment

Submit

who is online

We have 71 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176658