banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur godok

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur godok

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr grofgesneden witte kool
100 gr petehbonen
1 aubergine, in blokjesgesneden
4 grofgesneden tomaten
100 gr sperziebonen
300 ml water
1/4 blok kokoscreme (santen)
5 teentjes knoflook
4 sjalotjes, in ringen gesneden
100 gr garnalen
4 djeruk purut blaadjes
3 lomboks (Spaanse pepers)
3 kemirienoten

Haluskan:
boemboe:
1 theel ketoembar
1/2 theel trassie
zout
3 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Meng de kokoscreme met het water en kook hierin de knoflook en de sjalotten. Wrijf of maal de overige kruiden fijn en voeg dit samen met de kool, de sperziebonen en de petehbonen en voeg dit toe aan het kokoswater. Laat dit nog 5 minuten doorkoken. Voeg dan de aubergine, de garnalen en de djeruk purutblaadjes toe en kook dit totdat de aubergine bijna gaar is. Voeg dan de overige ingrediënten toe en stoof alles zachtjes gaar
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690721