logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur godok

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr grofgesneden witte kool
100 gr petehbonen
1 aubergine, in blokjesgesneden
4 grofgesneden tomaten
100 gr sperziebonen
300 ml water
1/4 blok kokoscreme (santen)
5 teentjes knoflook
4 sjalotjes, in ringen gesneden
100 gr garnalen
4 djeruk purut blaadjes
3 lomboks (Spaanse pepers)
3 kemirienoten

Haluskan:
boemboe:
1 theel ketoembar
1/2 theel trassie
zout
3 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Meng de kokoscreme met het water en kook hierin de knoflook en de sjalotten. Wrijf of maal de overige kruiden fijn en voeg dit samen met de kool, de sperziebonen en de petehbonen en voeg dit toe aan het kokoswater. Laat dit nog 5 minuten doorkoken. Voeg dan de aubergine, de garnalen en de djeruk purutblaadjes toe en kook dit totdat de aubergine bijna gaar is. Voeg dan de overige ingrediënten toe en stoof alles zachtjes gaar

Add comment

Submit

who is online

We have 41 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154326