Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Cah Kacang Paniang - Gebakken kousenband met tahu en tempe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Cah Kacang Paniang
Gebakken kousenband met tahu en tempe


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
250 gr kouseband
250 gr tahu
250 gr tempé
2 groene lomboks
6 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel pepper
1/2 theel palmsuiker
3 eetl kecap ikan (vissaus)
2 eetl taosi
water
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu en de tempé in kleine dobbelsteentjes. Snijd de knoflook fijn en de lomboks in reepjes. Blancheer de kousenband in kokend water en laat deze afkoelen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kouseband voor 5 minuten en schep deze op een bord. Bak dan de tahu en de tempé met de knoflook en de lomboks en voeg de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en de taosi toe en giet de saus over de kouseband.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030169