Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur Belimbing Wuluh - stervruchten met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Belimbing Wuluh
stervruchten met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 belimbing wuluh (zure stervrucht)   
150 gr gedroogde garnalen (ebi)
5 rode uien
2 witte uien
1 serehstengel, gekneusd
4 rode lomboks
3 cm kunyit (krukuma), gekneusd
zout naar smaak
300 ml kokosmelk

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de uien en de lomboks fijn. Snijd de belimbin in plakjes. Verhit in een wok de kokosmelk en voeg alle ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes 15 minuten sudderen. Verwijder de sereh en de kunyit en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017735