zoeken
Recente reacties

1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

25 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sayur oblok-oblok - Sajoer van kouseband en cassaveblad
- Khao Pad Namprik Pao Sai Kai - thaise gebakken rijst (nasi goreng) met kip
- Gore Gore Daging - gekruid rundvlees met zoete aardappel
- Rujak petis
- Siomay - gestoomde gehakt/gernalen balletjes
- Daging Madura - Madurees gebakken rundvlees
- Iga Masak Keluak - gestoofde gekruide spareribs
- Balado Teri Kacang - pittig gebakken visjes met pinda's
- Dak Cheonggyeongchae Bokkeum 닭청경채볶음 - roerbak van kip met paksoy
- Acar Kuning Bandang Pedas - vis in pittige gele saus
Sayur Belimbing Wuluh - stervruchten met garnalen


Sayur Belimbing Wuluh
stervruchten met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 belimbing wuluh (zure stervrucht)
150 gr gedroogde garnalen (ebi)
5 rode uien
2 witte uien
1 serehstengel, gekneusd
4 rode lomboks
3 cm kunyit (krukuma), gekneusd
zout naar smaak
300 ml kokosmelk
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de uien en de lomboks fijn. Snijd de belimbin in plakjes. Verhit in een wok de kokosmelk en voeg alle ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes 15 minuten sudderen. Verwijder de sereh en de kunyit en serveer.
stervruchten met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 belimbing wuluh (zure stervrucht)
150 gr gedroogde garnalen (ebi)
5 rode uien
2 witte uien
1 serehstengel, gekneusd
4 rode lomboks
3 cm kunyit (krukuma), gekneusd
zout naar smaak
300 ml kokosmelk
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de uien en de lomboks fijn. Snijd de belimbin in plakjes. Verhit in een wok de kokosmelk en voeg alle ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes 15 minuten sudderen. Verwijder de sereh en de kunyit en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.