banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sambal Goring Ati Pacul - gebakken gekruide lever

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goring Ati Pacul
gebakken gekruide lever
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderlever
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 serehstengel, gekneusd
3 cm laos
3 kemirinoten
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
250 ml kokosmelk
2 rode lomboks
zout naar smaak
1/2 theel trassi
1 eetl asem
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lever in blokjes. Snijd de knoflook fijn en de sjalotten in dunne plakjes. Wrijf of maal de laos en de kemirinoten fijn tot een pasta. Snijd de rawits in dunne reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de trassi, de pasta, de sereh en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de lever toe en bak deze rondom bruin. Dan de kokosmelk en de asem toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40298456