1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Nick 20 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goring Ati Pacul
gebakken gekruide lever
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderlever
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 serehstengel, gekneusd
3 cm laos
3 kemirinoten
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
250 ml kokosmelk
2 rode lomboks
zout naar smaak
1/2 theel trassi
1 eetl asem
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lever in blokjes. Snijd de knoflook fijn en de sjalotten in dunne plakjes. Wrijf of maal de laos en de kemirinoten fijn tot een pasta. Snijd de rawits in dunne reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de trassi, de pasta, de sereh en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de lever toe en bak deze rondom bruin. Dan de kokosmelk en de asem toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35957443