banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 18 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 27 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goring Ati Pacul
gebakken gekruide lever
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderlever
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 serehstengel, gekneusd
3 cm laos
3 kemirinoten
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
250 ml kokosmelk
2 rode lomboks
zout naar smaak
1/2 theel trassi
1 eetl asem
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lever in blokjes. Snijd de knoflook fijn en de sjalotten in dunne plakjes. Wrijf of maal de laos en de kemirinoten fijn tot een pasta. Snijd de rawits in dunne reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de trassi, de pasta, de sereh en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de lever toe en bak deze rondom bruin. Dan de kokosmelk en de asem toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36237703